Van passie naar meer…

Dit is mijn allereerste bericht. En toegegeven, ik vind het best spannend!

Want groeien is springen… Telkens weer!

KimAl jaren begeleid ik mensen en organisaties in beweging waarbij ik telkens de focus gelegd heb op de persoonlijke ontwikkeling omdat bedrijven en organisaties niet veranderen èn mensen wel. Dankzij een verandering in gedrag, attitude en houding komen bedrijven stilaan in beweging.

Ik ben altijd al geboeid door wat mensen drijft en ik heb een neus voor wat er onderhuids leeft, je innerlijke demonen zeg maar.

Vanuit mijn passie en dankzij hele leuke feedback die ik de afgelopen jaren in ontvangst mocht nemen start ik met dit leuke project.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en bij te staan in jouw traject.

Weet wel… het is altijd intens en ik ga samen met jou ‘all the way’ anders begin ik er niet aan 🙂

Graag tot snel,

Kim

 

Published by Kim Milants

Hi there, I have started this initiative to share my own story and how I have learned - and still practicing- how to dance in the rain. I am all about value creation with people and I get truly happy when I can see someone's growing. As a people & organisation strategist my entire career has been about 'growing pains'. Because people can change and companies don't... they actually changes as a result of change in behavior ;-) I'd love to share my biggest passion with all of you. You can get access to the blogs I share, the video content and the podcast I make to help and inspire others on the g(r)o(w) Through this podcast I offer you an alternative look on the reality you are facing and together I help you to get your power back. Giving you everything you need to -myself growing- supporting anyone facing 'growing pains'. We often don't get to choose what life 'gives' us AND we do have the possibility to decide how we handle and learn to embrace it. I truly hope that via this love and care - with insights and alternative views, from me to you - I get to help you in finding your true self and leaving nothing to chance to become your best version! Lots of love, Kim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: